full page

Агентство перекладів




У світі існує величезна кількість мов. Є популярні, тобто такі, якими користується багато людей на всіх континентах. Є такі, якими користуються лише громадяни однієї країни або навіть окремого регіону. Є навіть мертві мови, на яких не говорить ніхто. Знати їх усі просто неможливо. Якщо говорити про Україну, то в нашій країні мало хто знає більше однієї або двох іноземних мов. І найчастіше це англійська, німецька, французька. Інші вивчати у нас, чомусь, не модно.

Коли людина стикається з проблемою перекладу тексту з однієї мови на іншу, вона, як правило, звертається до агентства перекладів. І це, без сумніву, правильне рішення, особливо коли справа стосується документів. Переклад документа – дуже копітка і відповідальна справа. Впоратися з нею вийде далеко не у кожного. А впоратися добре – і поготів. Гарного перекладача для цієї справи знайти можна в агентстві перекладів. В такому закладі беруться за переклади текстів найрізноманітнішої тематики, різного виду, різного об'єму. Агентство перекладів – те місце, куди в першу чергу потрібно звертатися з таких питань.

Агентство перекладів «Ексленг» пропонує Вам свої послуги. Наш офіс знаходиться в Києві, зовсім недалеко від станції метро Кловська.


Працювати з агентством перекладів дуже зручно. Крім безпосередньо виконання перекладів ми ще надаємо деякі додаткові послуги. Так, наприклад, ми можемо засвідчити офіційно або нотаріально переклади документів, якщо це потрібно, можемо взяти на себе питання легалізації, нострифікації.

Повний перелік послуг, які надає наше агентство перекладів, дивіться на сайті.

Агентство перекладів