full page

Замовити перекласти текст




Людство з кожним роком освоює світ все більше, і глобалізація не є винятком. Мовний бар'єр може бути єдиною перепоною для безперешкодного функціонування компанії або роботи фахівця, який можна обійти, якщо замовити у перекладача перекласти текст. Саме в таких випадках звертаються в бюро перекладів «Ексленг». Ми займаємося професійними перекладами в найкоротші терміни в Києві. У нас можна замовити перекласти будь-який обсяг тексту ділової, художньої або бізнес тематики, ми беремося за проекти в сфері фінансів, реклами, науково-популярної літератури.

Ви можете покластися на нас в усному, письмовому перекладі, офіційному завіренні документів у нотаріуса, а також в питаннях апостиля та легалізації. Щоб замовити перекласти текст, потрібно тільки зробити один телефонний дзвінок - наш менеджер відповість на всі Ваші питання і прийме замовлення.


Завдяки нашій команді фахівців Ви можете звертатися з документами від одного рядка до сотень сторінок - терміновість можна обговорити попередньо в телефонному режимі. На офіційному сайті бюро є форма для заповнення, яка дозволить нам зв'язатися з Вами і перекласти Ваш текст. Замовити також можна і додаткові послуги, які перераховані на головній сторінці сайту. Серед переваг нашого бюро перекладів численні клієнти, в тому числі і постійні, які відзначають величезний професійний досвід наших фахівців. Стабільний розвиток команди протягом 25-ти років, зрозуміла і проста система розцінок, широкий асортимент послуг, а також подвійна перевірка кожного перекладеного документу. Замовте перекласти текст, щоб переконатися в цьому самостійно.

Вузькопрофільні фахівці бюро «Ексленг» завжди готові до нових викликів, готові надати гнучку систему знижок. Постійні клієнти також отримують в бонус можливість оплати замовлень за фактом виконання проекту. Телефонуйте за номером, який вказаний на нашому офіційному сайті, якщо вирішили замовити перекласти текст.

Замовити перекласти текст